Skratta!


Godmorgon godmorgon godmorrgooon!

Idag är jag en lycklig tjej. Vet inte varför har väl bara vaknat på rätt sida helt enkelt.
Just nu har jag svenska B , vi håller på med den grekiska antiken. Kul, or not?
Vi kan inte riktigt koncentrera oss, så Oscar och jag sitter och skrattar åt youtube klipp. Hur kul som helst! Jag har ont i kinderna så mycke som jag har skrattat nu. Vi hörs lite senare! Hejhej!

åh, sommar! kom!


Vi älskar Mcdonalds klockan 02.00 !

Alltså, fy va jag saknar sommaren! Jag vill verkligen verkligen inte ha höst och vinter. Man blir så deppig, och för att inte tala om hur blek och ful man blir!
Imorgon är de måndag igen. Har svenska och estetiskverksamhet. Nu ska jag krypa till kojs och försöka sova lite granna, behöver rikligt med sömn inför veckan som kommer nu. Hoppas ni får en bra kväll!
Sovgott&Godnatt!

augusti den 30:eOkej, då var det söndag igen. På något sätt gillar jag inte söndagar, söndagar har aldrig varit roliga. 
Idag ska vi åka och kolla på två husvisningar. Sen i eftermiddag är det fotboll som gäller!
Hoppas ni får en bra dag!

Saturday night.


Saturday.


Bild från i sommras. Olivia och jag i Ulricehamn.

Jahapp! Då var det lördag. Det känns inte som om de kommer bli en sådär jätterolig lördag för mig. Jag ska storstäda mitt rum. Rensa ur, damma, damsuga. Ser INTE fram emot de kan jag säga er. Men det är bara att sätta igång Spotify och klicka på "nu ska vi städa" listan, så får man lite skönt musik. Då brukar man få lite fart. Hoppas ni kommer få en roligare lördag än mig! Vi hörs senare. Hejhopp!


fööör stora?


today.
28:e augusti.tv och smoothie.

Nu sitter jag och kollar på tv (fun with dick and jane) med min smoothie, gjord på jordgubbar,mango och yogurt i handen.
Mums! Lite tidigare ikväll var jag ute på en joggingrunda, hur skönt som helst! Imorgon är de skola igen, men de är bara frisörlektioner hela dagen imorgon också, så det är skönt. Snart helg igen, tiden går så fort?
Efter att filmen på tv är slut så blir de att borsta tänderna och hoppa i säng.
Godnatt&Sovgott!


a long day.I skolan, på frisör lektion. Jossie,Oscar,Jag.

Fika på stan med Carro.

time to school.


time to bed.


Bild på Mathilda,Mig och Fred. Strängnäs 09.

Nu sitter jag i sängen och kollar på bilder från i sommras. Jag kommer på hur mycke jag saknar sommaren, redan!
Jag vill verkligen inte ha höst,vinter och kyla. Blir deprimerad när jag tänker på de.
Nu ska jag sova, det är tidig uppgång imorgon pågrund av skola. Men vi har bara frisörlektioner imorgon, så de känns bra.
Godnatt&Sovgott

and back home.Nu har jag kommit hem igen. Jag och mina föräldrar var och kollade på ett hus ikväll. (bara körde förbi utanför, alltså kika på läget lite.) Men jag är inte så säker på att jag gillar dem, de va ungfär 2 mil utanför stan. Det tycker jag är för mycke.
Så nu sitter jag här och äter mitt "kvällsmål". Innifrån vardagsrummet hör jag pappa sitta och härma en tjej på tv. (hon låter som björne, i björnes magasin. jätteroligt!!)
Oh! Nu fick jag reda på att det finns äppelpaj i ugnen! Nu ska jag genast ta en bit! (usch, jag måste sluta med mina dåliga vanor. men inte riktigt än, jag måste äta äppelpajen först.)

this and that.out.Bild från i sommras. Underbara Eskilstuna.

Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt och göra mig iordning. Åker iväg en sväng.
Later!

just that.


and here it goes again.Jag kunde hålla mig borta från att blogga, så jag börjar igen. Den här gången ska jag försöka hålla upp de med än en månad i alla fall.
Har varit ledig idag. Jag borde ha städat och fixat lite men de har jag inte gjort, istället har jag tagit en lång sovmorgon, tagit en lång frukost och bara slappat. Skönt!


RSS 2.0